Loading…

Hogyan működik a kártya?

A Dunamente Card turisztikai kedvezménykártya rendszer üzemeltetője a Duna-Gerecse Turisztikai Nonprofit Kft. A Dunamente térségbe érkező vendégek úgy juthatnak hozzá térítésmentesen a kártyához, ha a kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyek valamelyikén minimum 2 vendégéjszakát eltöltenek. Amennyiben ez az előfeltétel nem teljesül, akkor a Dunamente 36h Card-ot tudják megvásárolni a kijelölt elárusítóhelyeken. A kártyákat a különböző elfogadóhelyeken kártyaleolvasó készülékek segítségével azonosítják, a kedvezmények és ingyenes szolgáltatások így könnyen és egyszerűen igénybe vehetők.

Hogyan juthatok a kártyához?

Amennyiben Ön szállást foglal a kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyek valamelyikén, akkor a szálláshelyre történő megérkezéskor a következő lehetőségek várják:
- Minimum 2 vendégéjszaka eltöltése esetén azonnal és térítésmentesen megkapja Dunamente Card kártyáját. Ez esetben Önnek mindössze annyi teendője van, hogy megadja a kártya aktiválásához szükséges adatokat. Az adatok kezelésénél az irányadó jogszabályok szerint járunk el.
- 1 vendégéjszaka eltöltése esetén Ön megvásárolhatja a Dunamente 36h Card kártyát mindössze 1.500 Ft-ért. Ez esetben Öntől az aktiváláshoz adatok megadása nem szükséges.
A rendszerhez csatlakozott szálláshelyekről a SZÁLLÁSHELYEK menüpontban tájékozódhat.

Amennyiben Ön nem tölt el vendégéjszakát a Dunamente térségben, hanem kirándulóként érkezik, elővételben vagy a kijelölt elárusító helyeken szintén meg tudja vásárolni a Dunamente 36h Card kártyát. Az elárusító helyekről a 36h KÁRTYA menüpont tartalmaz bővebb információkat. 

Milyen előnyöm származik a kártya használatából?

A Dunamente Card turisztikai kedvezménykártya rendszer ingyenes szolgáltatásokat is tartalmaz, emellett további több mint 100 szolgáltatás 5-65%-os kedvezménnyel vehető igénybe. Az elfogadóhelyeket a KEDVEZMÉNYEK menüpontban tudja áttekinteni.

Hogyan kapom meg a kedvezményeket és az ingyenes szolgáltatásokat?

Önnek csak annyit kell tennie, hogy vigye magával a szálláshelyen kapott kártyát, és érintse hozzá az elfogadóhelyeken elhelyezett leolvasó készülékekhez. A leolvasáskor megállapításra kerül, hogy érvényes-e a kártyája, hány főre érvényes a kártya, illetve hogy már igénybe vette-e korábban az adott helyszínen az egy alkalomra járó kedvezményes, vagy ingyenes szolgáltatást.

Hány főre szól a kártya?

- A minimum 2 vendégéjszaka eltöltése esetén Önnek térítésmenetesen átadott Dunamente Card kártyára a szálláshely recepciója több, együtt utazó személyt is regisztrálhat. Például egy család egy kártyát kap, amelyen a felnőtteket és a gyerekeket is külön aktiválják. A kedvezményeket annyi személy veheti igénybe az elfogadóhelyeken, ahány főt a szálláshely a kártyára regisztrált.
- Az 1 vagy 0 vendégéjszaka eltöltése esetén Ön által megvásárolt Dunamente 36h Card kártyára adatrögzítés nem történik. Ezért 1 kártya csak 1 fő részére érvényes, azaz csak 1 személy tudja igénybe venni vele az elfogadóhelyek szolgáltatásait.

Mettől meddig érvényes a kártyám?

- A minimum 2 vendégéjszaka eltöltése esetén Önnek térítésmentesen átadott Dunamente Card a teljes tartózkodási idő alatt érvényes, a szálláshelyen történő bejelentkezés napján 14 órától a távozás napján 24.00 óráig.
- Az 1 vagy 0 vendégéjszaka eltöltése esetén Ön által megvásárolt Dunamente 36h Card a vásárlást követő első használatkor aktiválódik, és 36 órán át érvényes.

Hazavihetem-e magammal a kártyám?

- A minimum 2 vendégéjszaka eltöltése esetén Önnek térítésmentesen átadott Dunamente Card kártyát kérjük, hogy vagy a szálláshelyről történő távozáskor a recepción, vagy az utolsóként meglátogatott elfogadóhelyen lehetőség szerint adja le, hogy azokat a környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva a következő vendég érkezésekor a szálláshelyen újra tudják aktiválni.
- Az 1 vagy 0 vendégéjszaka eltöltése esetén Ön által megvásárolt Dunamente 36h Card kártyát nem kell a szálláshelyén vagy az utolsóként meglátogatott elfogadóhelyen leadnia, azt hazaviheti magával.

Biztonságban vannak-e az adataim?

Igen, a szálláshelyen megadott adatokat sem a szálláshely, sem a Duna-Gerecse Turisztikai Nonprofit Kft., illetve jogosulatlan harmadik személy nem használhatja a Dunamente Kártya működtetésével összefüggő szolgáltatások zökkenőmentes biztosításán kívüli célokra. Erről az ADATVÉDELEM menüpontban olvashat részletesen.